workstations cant seem to "see" any patients

For users or potential users.
Post Reply
epicurean
Posts: 49
Joined: Tue Jun 07, 2011 8:18 pm

workstations cant seem to "see" any patients

Post by epicurean » Wed Aug 17, 2011 10:46 pm

I have 5 PCs in my practice, in a peer to peer networking sharing the OD database. REcently, I cannot seem to find the patients on the database, except when I'm using the server. Everything else seem to work fine - appointments, scheduling etc.

Win 7 Ultimate - all machines. OD version 11.0.12.0(foreign version)

Help appreciated. Thank you.

Jon


alhalwachi
Posts: 74
Joined: Fri Apr 02, 2010 2:26 pm

Re: workstations cant seem to "see" any patients

Post by alhalwachi » Sun Aug 21, 2011 1:48 pm

Are you connecting to the correct hostname(Server name), is mySQL port enabled on the server? If you're able to login on a workstation, then you're definitely connecting to a Database but which one? Are you connecting to the same DB you're connecting to on the server?
Was it working before? How do you install workstations?
Make sure you are clear on such questions and give it a try.

epicurean
Posts: 49
Joined: Tue Jun 07, 2011 8:18 pm

Re: workstations cant seem to "see" any patients

Post by epicurean » Sun Aug 21, 2011 4:22 pm

I realised it had nothing to do with any of the suggestions above. I got everything working again because the employees/staff were not correctly listed to the particular practice. (there are 2 different practices in our clinic).

Thanks for all the helpful hints.

Post Reply